JAG TÄNKER INTE VARA HUNGRIG!!!!!

Allmänt | 2012-03-05 | 09:48:28 Kommentera här! » 9 st

Jag har gått upp i vikt, och det känns totalt jäkla panik ÅNGEST.

Men faan heller att jag tänker gå ner igen.
Jag ska stå ut nu,
jag ska klara dethär,
jag tänker inte sluta äta.

Jag orkar inte gå runt och vara hungrig,
vara trött,
frysa och vara aldelles blå.
Bara för att jag ska vara så smal.

Ne, jag skiter i om jag är luite större nu, jag fullkommligen skiter i den ångesten.
För jag vill leva,
jag vill vara med kompisar, jag vill träna och ha kul med Sickan.
Jag vill orka träna och jag vill slippa vara hungrig.
Jag vill så mycker mer än vad jag har tillåtit mig själv att göra.

Jag blir så arg på mig själv varje gång jag vill gå ner i vikt,
för vad faan ska det vara bra för?
Det ändå det innebär är ett stort jäkla lidande.
Och dem kickarna jag får av att vara mager och väga så lite dem får jag inte ens längre.....


Ne, nu ska jag tamefaaaan äta och träna och mysa med Sickan <3

Kommentarer
Skrivet av: jessica

Go Louise!!! Som du säger, kickarna har ju ändå försvunnit. Du har testat svälten och den funkade ett tag, men effekten avtog med tiden och nu ger det inte nåt annat än ångest längre. Lika bra att testa nåt annat, typ att leva på riktigt.Jag förstår att det måste vara svårt, att hela tiden "frestas" att gå tillbaka. Men jag hoppas du vågar fortsätta, vågar äta det du behöver utan att träna bort varenda kalori du får i dig.Ps. är på åland tors-lör, du kanske vill ses en stund på fredan? Kram!

2012-03-05 @ 11:04:19
Länk: http://kessen.blogg.se/
Skrivet av: Saga

AH! LOVE! Peppen, Louise, PEPPEN!! <3

2012-03-05 @ 11:57:40
Länk: http://skavsnigels.blogg.se/
Skrivet av: Hanna

Sååå ska det låta! Jag tycker du ska söka kicken man får av alla underbara endorfiner som rusar i gruppen efter god mat och lyckad träning som man verkligen orkar med och kan ge sitt yttersta till 100% istället! Behöver jag säga att man dessutom blir 100ggr vackrare då också? Ät, lev och njut av livet - det är ändå det det är till för! :)

2012-03-05 @ 16:02:24
Skrivet av: Moa

Helt rätt Louise! Ingenting blir bättre av att sluta äta eller sträva åt fel håll. Så sikt kommer du må så mycket bättre och få det liv som DU är värd. Våga prova på det. Håll i nu och fortsätt såhär! De kickar du tidigare fick av svälten, kommer du nu få av att äta, gå upp i vikt så kroppen mår bättre och LEVA! Puss

2012-03-06 @ 06:41:50
Skrivet av: Sofie

Underbart att läsa vännen!! Jag säger också njut av livet och av sånt som du förbjudit dig själv att njuta av tidigare! Vänta bara vilka kickar du kommer att få av all energi och roligt du har framför dig :) Saknar dej, kram

2012-03-06 @ 12:18:05
Länk: http://sofieknutar.blogg.se/
Skrivet av: masja

Rätt inställning tjejen. Jag vet att det är svårt med ångesten. Men innserst inne vet nog båda du o jag att det inte värt att gå ner igen. För där nere i fängelsehålan är man inte speciellt lycklig.Stå på dig o kämpa vidare. Du kan, bara du vill tillräckligt mycket. Våga känna o våga vara både glad o ledsen. Vi är bara mänskliga människor!!!

2012-03-07 @ 15:50:02
Länk: http://masjaoart.blogg.se/
Skrivet av: Nea

HEJA HEJA HEJA SÖTASTE FLICKAN!!!! <3

2012-03-09 @ 23:25:01
Skrivet av: Anonym

Ångesten är jobbig men du kommer inte att dö av den. Ångesten är INTE farlig. Det är när ångesten tar över ditt liv och Du låter den göra det som man rikerar sitt liv och hälsa. Du vet lika väl som jag att lite godis gör dig inte fet inte heller ett missat träningspass.Lek att du under en vecka skall ta hand om en väns kropp, hur vill du behandla den? Skulle du behandla den som du gör nu? Stäng in ångesten med lås och bom under veckan. Låt den ligga där o skrika och när den vill ut trycker du ner den igen! När veckan är slut funderar du på om du vill återgå till ditt gamla liv eller fortsätta ha ångesten inspärrade en vecka till.Ta kontroll över ditt liv och låt inte hjärnspökerna ha kontoll över det!

2012-03-19 @ 12:26:32
Skrivet av: Sara

Du är så himla stark och duktig vännen! Du klarar det här, vet att du kan, och jag hoppas att det snart kommer en dag då du kan se klart igen och märka hur fin och bra du faktiskt är! Se dig själv som andra ser dig <3"When you're going through hell - KEEP GOING."Styrkekramar!

2012-03-30 @ 15:38:12
Länk: http://ssaffran.blogspot.com

Namn:
Kom ihåg

E-mejl: (endast för mig)


WWW:


Kommentar:
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se