Lite om allt igen :)

Allmänt | 2011-12-08 | 18:46:55 Kommentera här! » 3 st

Var till Bup idag på samtal som jag skrev i inlägget ovan.

Det gick rätt bra faktiskt, pratade med K om hela mitt liv, ja, det var lika svårt som det låter.
Ne men det gick bättre än vad jag trodde att det skulle gå.
Vi ska ses nästa vecka på fredagen, sen börjar utredningen på fler diagnoser.
Folk frågar vad jag tror, att jag skulle ha för mer diagnos.
Och jag svarar alltid att jag inte vet, men jag vet faktiskt inte.
Det kan vara allt från ingenting till massor av olika, jag är inte ute efter att få en stämpel i pannan där det står alla olika diagnoser. Jag är ute efter att leta efter vad jag har svårt med, och hur jag ska få hjälp.
Uppenbarligen har hjälpen hitils inte hjälpt, eftersom jag fortfarande sitter fast i skiten och inte hittar motivationen.
Men som sagt, vi får se, det ska bli "spännande" att gå denna resa, som kommer vara under många månader......

Efter BUP idag gick jag till mamma, hon är också inlaggd just nu :/
Men hon var på fysioterapi så jag fick vänta 1 timme i hennes säng innan hon kom, hann dricka 3 koppar kaffe under den tiden och dessutom läsa 2 måbra tidningar och en HÄLSA. När mamma kom, drack vi ännu en kopp kaffe och jag åt mellis, äta och äta, det känns som att det är det ända jag gör. Jag måste alltid ha något i munnen, måste tugga på allt, alltså, om jag inte äter mat, så måste jag tugga på läkerol, tuggummi, halstabletter, eller dricka nån ting. Munnen är liksom min sysselsättning, och det är inte så lyckat när man är anorektiker.....!

Mamma och jag åkte en sväng till stan, köpte näringsdrycker. (Ja, jag dricker fortfarande näringsdrycker (PINSAMT när man ser ut som mig, jag vet) men jag dricker dem ändå :/ )


Sen köpte jag blutsaft till mig eftersom jag tydligen inte kan syresätta mig ordentligt eftersom jag blir anfådd av att resa på mig, blodtrycksfall (svartnar framför ögonen) och så otroligt trött.
Har redan druckit upp 1 flaska, så det är bara att dricka en till :)
Sen mötte jag upp Ida på Hesburger, och dennis var med (såklart;) )

Gick till Kapahl och skulle köpa ett par svarta jeans leggings, tog strl 32, helt seriöst, SJUUUUKT stooora storlekar, dem var t.o.m. lösa, Jag har liksom 36-38 i vanliga fall, och nu fick jag ta 32. Sjukt vad skillnad det kan vara på märken.
Sen gick jag ner till Barn Kapahl för att titta, hittade där en jättesöt (helt vanlig långärmad tröja) men den var Turkos. Så hiiiimmmla fin, men jag köpte den inte vilket jag ångrar :/ Kostade faktiskt inte mer än 8 e så kunde ha tagit mig råd, men den kanske finns kvar, provade strl 170 men den var för stor så fick prova 158/164 istället,  ja, alltså Kapahl har stooora storlekar, fast det känns bra, när man får ta mindre strl än vanligt, det ger mig iallfall mindre ångest.
Aja, jag vet att det är Ana som lurar mig, men ändå, att få slippa ångest en liten stund är VÄRLDEFULLT.

Jag och Ida gick och köpte middag och medans hon gick till bibban sprang jag och köpte Keso.
Sen hade jag och Ida picknick i bussen påväg hem, ja vi åt middag, åh det känns HEMSKT att äta när folk ser. Skämms så....

När vi kom hem lagade jag hjärt plättar till Ida, och spritsade ett hjärta av grädde i mitten och sylt runt :D
Supergulligt vart det :D

Sen har vi mockat och kört in spån och så, fixat i stallet.
Det går inte att göra någonting med hästarna nu tills hovslagaren kommer och sätter brodd, det är snor halt t.o.m på gräset. Hemskt, men vi ska hursomhelst ta in dem små djuren och pyssla om dem och natta dem:)

Ja, detta vart ett litet inlägg :D

Kommentarer
Skrivet av: Dedde

Saknar dig med din lilla skrutt <3

2011-12-08 @ 19:29:28
Länk: http://deds.blogg.se/
Skrivet av: Sofie

Lycka till dessa månader Louise, hoppas hoppas att du får ut mycket av det, det tror jag!! :) Att det redan kändes bra efter första samtalet är ju ett supertecken! <3

2011-12-09 @ 09:37:56
Länk: http://sofieknutar.blogg.se/
Skrivet av: Anonym

Dagens blogg vinnarna är nu uppe :) Kika in och kolla om det blev du om inte anmäl dig igen :) hoppas du får en underbar fredag :)!

2011-12-09 @ 11:41:36
Länk: http://bylouiseelinor.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg

E-mejl: (endast för mig)


WWW:


Kommentar:
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se