Vi borde skärpa oss, spc vissa av oss!

Allmänt | 2012-01-19 | 10:08:50 Kommentera här! » 6 st

Jag blir nästan lite ledsen när jag tittar runt på olika bloggar,
jag blir speciellt besviken på oss tjejer...
Fan vad vi håller på egentligen (ursäkta uttrycket), men hur bloggar vi, vad är det vi lägger ut. Jag är absolut inte bättre än någon annan, men jag är medveten om hur knäppt vi beter oss, och ändå dras jag med, besviken på det.
Jag tittar in på bloggar,
vi lägger ut bilder på oss och försöker se så smala eller bra ut som möjligt.

Trots att vi har hundratals bilder på oss, eller på oss och hästarna så lägger vi bara ut dem max 10 som blev så perfekta som möjligt, för det ska ju se "bra" ut.
(Och sen när blev världen perfekt?, varför ska vi då framställa våra bloggar som representerar oss och bara lägga ut det absolut bästa, det som visar att, jag har det bättre än andra, eller ska överglänsa, jag är snyggare än andra o.s.v.)
(Eller, jag mår sämst, jag mår dåligast, jag är sjukast, jag är smalast, jag är magrast, jag äter minst, jag tränar mest, jag ställer upp för min häst ALLA DAGAR och är alltid på bra humör i stallet, jag går alltid upp i tid för att fodra o.s.v.)

Och en annan sak, när vi köper saker, och sen lägger upp det på bloggen, ja, men jag håller med, visst är det skitkul att visa vad man fått eller köpt, det är kul med nya saker, men det vi kanske inte tänker på, är att det för med väldigt mycket avundsjuka hos andra.
Vet inte hur det är med er, men går jag in på en hästblogg och ser att åh, hon har köpt en skitsnygg kingsland tröja, Gpa själm, veredus skydd, eskadron schabrak, equiline lindor o.s.v. så känner jag mig plötsligt lite underlägsen, lite ledsen på att jag också vill ha detdär men inte har råd, varför ska hon få men inte jag, och så känner man sig nästan lite nere, "för andra har så mycket mer än jag"...För oftast tänker vi inte, "men ändå har vi så mycket mer än många andra"......

Sen lägger vi ut filmer när vi rider, men vi klipper bort dem bitar som inte ser bra ut, dem bitar där hästen kanske går med huvudet upp, eller släpper ryggen, eller hoppar konstigt o.s.v.....
Men helt ärligt, hur duktig man än är, ser det inte alltid superbra ut, hästen går upp med huvudet ibland, och många stör sig så mycket på det, att dem glömmer att se att hästen faktiskt jobbar rätt bra med ryggen iallafall och att ryttaren lite längre fram får hästen att bjuda ner mot bettet, " men det ser ju för dåligt ut för länge för att kunna visa"...

Ja, det är mycket mer, såklart gäller inte detta alla, men många bloggar så är det som att man tävlar om att vara i topp med dem bästa, man ställer skithöga krav genom att bara publicera det bästa på bloggen.
Jag är lite ledsen på dethär, för jag vet att vi är fler tjejer som mår dåligt över detta, och trots det så fortsätter vi!
Kommentarer
Skrivet av: Manda

I detta fallet är killar tusen gånger bättre än vi tjejer !

2012-01-19 @ 17:03:09
Länk: http://vimmelhimmel.blogg.se/
Skrivet av: Lovisa

Håller helt med dig!

Man vill alltid framstå som perfekt, men INGEN, absolut ingen är perfekt!

2012-01-19 @ 20:02:31
Länk: http://moseisley.blogg.se/
Skrivet av: Sarah

så himla sant, exakt så är det ju! sjukt bra skrivet Louise!

2012-01-19 @ 20:19:33
Länk: http://sarahannamaria.blogg.se/
Skrivet av: jessica

Det var väldigt bra skrivet tycker jag, de är sådär det är.Ja, vad vore man utan hästarna. :) Jag försöker verkligen acceptera min kropp, och jag tror jag blir starkare för varje dag. Jag har mina dippar ibland, men dem blir bara kortare och kortare, vilket känns bra. :)Mitt största problem nu.. kanske att få i mig det som jag egentligen behöver. Men då är det ju vikten som ökar och de vill jag inte. Men ja, man får kämpa så går det nog en dag.

Själv?Absolut, du kan lägga till mig på facebook om du vill. Sök på Jessica Åsling så borde jag komma upp. :)Det måste vi, och de ska vi. Jag har bestämt att jag ska sluta gå på behandling, då de inte ger någonting och antagligen för att jag är bra, eller inte kan bli bättre liksom. Skrev ett inlägg om det på min blogg igår.. <3Kram :) Jag tror på dig också!

2012-01-20 @ 09:58:56
Länk: http://jessicaasling.blogg.se/
Skrivet av: Becca

Jag håller med dej till fullt Losuise !

Så bra skrivet alltså !

2012-01-20 @ 20:16:28
Länk: http://beccabergman.blogg.se/
Skrivet av: Frida

Jag håller också med dig som alla andra här!

2012-01-21 @ 22:26:59
Länk: http://puckotfrida.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg

E-mejl: (endast för mig)


WWW:


Kommentar:
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se